A inceput sesiunea…de ESCAPE

Se pare că în prag de sesiune( aia de la facultate), minunaţii mei colegi(Alin şi Malaez) mă tot provoacă la Escape. Cum nu prea pot să îii refuz, mi-am pertrecut câteva ore din acest weekend închisă cu ei( Malaez, Alin, Emil, Raluca Cojocaru şi Raluca Cincu).

Dacă am evadat sau nu, o să aflaţi imediat.

Duminică am fost la Lockedin, un Escape Room aflat la început, sunt deschişi cam de 3 luni. A da, spre surprinderea tuturor de data asta Emil, chiar ne-a îndrumat spre locul corect!

11354669_970756946290080_1800134408_o

Ce am facut acolo? 

Am fost închişi în celula unui condamnat rus, care fusese omorât de către alţi deţinuţi. Motivul crimei era unul simplu: victima avea un plan de evadare, care putea fi pus în practică doar din celula sa. Aşadar, noi am fost repartizaţi în celula 37 din care a trebuit să evadăm.

Pentru a evada din această cameră e foarte important să keep it simple. Aşadar dacă sunteţi începători, aceasta este provocarea ideală. Experienta noastră în ale Escapeului ne-a cam încurcat uneori. Noi ne tot făceam idei despre cum am putea să rezolvăm, dar nu… totul este chiar în faţa noastră.  

Ce mi-a plăcut destul de mult este că, pentru e descoperi cheia, trebuie să realizezi un puzzle ale cărui piese le găseşti în timpul probelor. Deci nu prea ai cum să evadezi dacă nu treci prin toate etapele.

Cameră faină, decor destul de simplu… la modul că atunci când am intrat m-am tot gândit „Da unde găsesc io cheia aici?”. Dar totuşi ne-a ţinut ocupaţi vreo 41 de minute şi ne-am clasat frumuşel pe locul doi în topul evadărilor. A, v-am spus că pe primul loc e o echipă de începători în ale Escapeului?

Vreţi să-i întreceţi? 

Nu mai aşteptaţi: Strada Radu Voda, nr 16A

Sau pentru rezervări click aici.

P.S. Dacă vă grăbiţi să ajungeţi zilele astea pe la ei şi dacă evadaţi o să câştigaţi bilete la filmul Comoara. Cum noi am evadat deja ne-am rezervat timp şi pentru film.

2 gânduri despre “A inceput sesiunea…de ESCAPE

Lasă un comentariu