Mi-am salvat seful de grupa de la moarte

Era o zi torida. Glumesc.

11737812_682866241847470_8469581082885729193_nAm mers la The Codex și trebuie să vă mărturisesc: abia așteptam să încerc noua cameră. Am fost de-a dreptul uimită de Secret Society și de Challenge Rooms, dar se pare că Sergiu și Catrinel mai au mulți ași în mânecă. Așa am ajuns la The Curse. Și ce m-am distrat!

Am așteptat lansarea unei camere noi la Codex de ceva vreme, pentru că după cum am spus, Secret Society era în topul preferințelor mele în materie de escape. Deci am ajuns acolo cu mari așteptări si foarte nerăbdătoare, însoțită fiind de: Malaez, Alin, Emil și Marin. Da, da… iar sunt singura printre băieți, știu!

Ne așezăm frumos la măsuța de afară și ne punem la ascultat de reguli. Cred că au fost cele mai lungi minute din viața mea pentru că, după stilul cu care m-am obișnuit deja, băieții erau cu glumele și nu o prea lăsau pe Catrinel să vorbească și Ana fierbea! Într-un final, aflăm și noi regulile și POC POC POC- jocul deja depășește nivelul unei camere obișnuite.

Aceasta este povestea camerei direct de la sursă:

De peste un sfert de secol, micul orăşel Castlemaine se luptă cu un blestem îngrozitor. În încercarea disperată de a-l salva, sute de oameni au sfârşit fie morţi, fie prizonieri pe vecie. Singura speranţă stă în recuperarea unei formule magice, însă aceasta este închisă în palatul Vrăjitoarei Zendaya şi protejată de incantaţii puternice.
De vei decide să paşesti în misterioasa încăpere, doar ajutorul celor pe care îi aduci cu tine îţi va permite să te fereşti de pericolele care te pasc la tot pasul. Cu toate acestea, şansele ca toţi să scăpaţi cu viaţă scad cu fiecare minut care trece… Vei reuşi să salvezi oraşul, echipa ta sau doar pe tine însuţi?

Acum să vin cu explicațiile și cu felul în care evoluează jocul. La început, pentru că aveți o singură amuletă protectoare, trebuie să alegeți un membru al echipei care să intre în cameră și să găsească restul amuletelor pentru a le permite intrarea în cameră tuturor.

În cazul nostru, eu am fost delegată să intru prima. Cred că a fost și un avantaj pentru că am găsit imediat și licoarea salvatoare. Ah, da licoare salvatoare, să vin cu detalii: scopul vostru este de a salva orașul, dar dacă nu găsiți poțiunea magică, o să muriți la finalul jocului. Eu am găsit două și așa l-am salvat și pe Malaez de la moarte.

Probleme sunt foarte, foarte, foarte faine! Mi-a plăcut, nu am simțit deloc cum a trecut timpul, voiam să mai rămân pe acolo și acum iar aștept o nouă cameră de la The Codex.

Go, go, go! Promit că merită.

Mătăsari 21 A

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s